Juridische vertaaldiensten

Als het gaat om een betrouwbare aanbieder van vertaaldiensten voor juridische documenten, dan zijn wij de naam die de prioriteit en de voorkeur van klanten krijgt. Door het aanbieden van nauwkeurige juridische vertaaldiensten die door deskundigen tegen betaalbare tarieven worden uitgevoerd, hebben wij onze positie als een toonaangevend juridisch vertaalbureau in Brussel verzekerd, met een klanttevredenheid van bijna 100%.

Onze juridische vertaaldiensten omvatten de volgende vakgebieden

  • Statuten en zakelijke contracten
  • Internationale eigendomsrechten
  • Documenten ter registratie
  • Documenten met betrekking tot octrooirechten en belastingwetten
  • Internationale handelswetgeving en arbeidsrechtelijke documenten
  • Immigratiedocumenten
  • Rechtszaken en procesmateriaal
  • Beëdigde vertalingen en alle andere soorten juridische documenten.

Kwaliteitscontrole en vertrouwelijkheid

Wij voldoen aan de internationale kwaliteitsbeheerstandaarden en normen en dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat uw juridische teksten die moeten worden vertaald, zullen worden behandeld door deskundigen met een juridische achtergrond. Alvorens de uiteindelijke vertaalde tekst wordt overhandigd, zorgen wij ervoor dat door middel van strenge kwaliteitscontroles wij nauwkeurig werk leveren. Bovendien hebben we een sterk klantenserviceteam dat dag en nacht in de weer is en klanten de benodigde hulp biedt.

De vertrouwelijkheid van uw gegevens is onze belangrijkste zorg en we werken in een beveiligde ICT-omgeving. Al onze werknemers hebben geheimhoudingsovereenkomsten ondertekend met betrekking tot alle informatie waar ze mee in aanraking komen gedurende de uitvoering van hun werk. Daarnaast zijn wij bereid om geheimhoudingsovereenkomsten met onze klanten te ondertekenen.

We hebben de experts om uw opdrachten uit te voeren

Ons sterkste punt ligt in de deskundigheid en efficiëntie van onze medewerkers, en al onze juridische opdrachten worden uitgevoerd door zeer bekwame juridische deskundigen met uitgebreide ervaring in het omgaan met vergelijkbare soorten opdrachten. Hiermee waarborgen wij dat de vertaling van uw juridische document met maximale nauwkeurigheid wordt voltooid.