Medische vertaaldiensten

Met tientallen jaren ervaring en een indrukwekkend record voor het consequent aanbieden van de meest nauwkeurige en betrouwbare medische vertaaldiensten, zijn wij nu het meest gewilde medische vertaalbureau. Door een breed scala van diensten onder één dak aan te bieden uitgevoerd door ervaren deskundigen, hebben we de standaard van excellentie in medische vertaaldiensten gedefinieerd. Zoekt u naar een aanbieder van medische vertalingen tegen de beste prijs, dan kome met ons te praten.

Onze vakkennis op het gebied van medische vertalingen en het soort documenten waar wij mee werken

  • Klinisch onderzoek: we zijn verheugd onze medische en farmaceutische vertaaldiensten aan te bieden aan de beste onderzoek en farmaceutische bedrijven en volgens onze klantbeoordelingen zijn deze bedrijven zijn zeer tevreden met onze diensten. Op het vakgebied van klinisch onderzoek bieden wij uitgebreide diensten, en bij ons kunt u verzekerd zijn van de nauwkeurigheid van de vertaalde tekst. Wij werken met vertalingen voor: casusrapporten, klinisch observatieprotocol, onderzoekersbrochure, patiëntvragenlijsten en agenda’s, evenals de toestemmingsformulieren voor patiënten.
  • Regelnaleving: als u toestemming en goedkeuring moet krijgen voor nieuwe formuleringen, is er uiteraard een uitgebreide hoeveelheid papierwerk. Conform de Europese normen, is het vereist dat u documenten in verschillende Europese talen vertaald, en dit is waar u waarschijnlijk onze diensten nodig zult hebben. We kunnen de vertaling van de productkenmerken, de bijsluiters en de verpakkingsetiketten regelen. Al ons werk voldoet aan de normen en standaarden die zijn vastgelegd in de EMC-richtlijn, en daarom is uw volledige tevredenheid verzekerd.
  • Medische hulpmiddelen: dit is een uitgebreid vakgebied aangezien het alle apparatuur en apparaten omvat die worden gebruikt in de medische dienstverlening. Medische hulpmiddelen bedrijven zijn verplicht om basisinformatie over hun apparaten aan de gebruikers te verstrekken, waarbij gebruikers verschillende internationale talen spreken. U kunt gebruikmaken van onze vertaaldiensten voor de gebruikershandleiding, onderhoudshandleidingen, software, marketinginhoud en brochures.

Ons deskundige team voor medische vertalingen

Ons sterkste punt ligt in de deskundigheid en efficiëntie van onze medewerkers, en al onze medische vertaalopdrachten worden uitgevoerd door zeer bekwame medische deskundigen met uitgebreide ervaring in het omgaan met vergelijkbare soorten opdrachten. Hiermee waarborgen wij dat de vertaling van uw medische document met maximale nauwkeurigheid wordt voltooid.