Tolkdiensten

Misschien heeft u in uw persoonlijke of professionele leven een situatie ondervonden waarin u de gesproken woorden niet correct geïnterpreteerd of begrepen heeft als ze een andere taal gesproken werden. Dit is waar tolkdiensten essentieel zijn. Als een van de meest gerenommeerde en betrouwbare aanbieders van tolkdiensten in Brussel, bieden wij een breed scala van diensten, zoals vertaling/vertolking en andere diensten, aangepast aan uw specifieke behoeften. Ons tolkenbureau heeft de beste professionals en we hebben de reputatie verdiend voor het aanbieden premium diensten tegen de meest redelijke tarieven.

Verschillende soorten tolkdiensten die ons tolkenbureau aanbiedt

  • Conferenties en congressen: voor deze enorme evenementen met deelnemers, die verschillende internationale of nationale talen spreken, kunnen we een taaldeskundige inzetten, gespecialiseerd in simultaanvertolking. Onze deskundigen zijn bekwaam in het werken met tolkencabines en zijn vertrouwd met de nieuwste apparaten en hulpmiddelen voor vertolking. Bovendien kunt u zelfs kiezen voor tolkdiensten waarvoor geen apparatuur nodig is.
  • Vergaderingen en/of presentaties: zelfs voor relatief kleine evenementen zoals presentaties of vergaderingen met kleine groepen kunnen wij helpen met een tolk, met simultaanvertolking voor effectief en foutloos begrip en inzicht. In deze gevallen volgt de tolk de toespraak van de spreker en vertolkt vervolgens wat we werd gezegd.
  • Ondervragingen en interviews: we bieden een tolkdienst waarbij de tolk kan fungeren als een brug tussen de persoon die de vraag stelt of de interviewer en de geïnterviewde of de persoon die en de vragen beantwoordt. De tolk luistert naar de vragen, vertaalt deze onmiddellijk voor de geïnterviewde en geeft vervolgens het antwoord van de geïnterviewde door aan de interviewer.

We kunnen ook tolkdiensten aanbieden voor juridische vergaderingen, in dergelijke gevallen kan onze tolk het complexe juridische jargon vereenvoudigen voor uw gemakkelijke en effectieve begrip.

Al onze tolken zijn deskundigen in hun vakgebied, met aanzienlijke ervaring in het aanbieden van vergelijkbare soorten diensten, en vooral, ze zijn professioneel genoeg om de privacy en vertrouwelijkheid van het gehele proces te waarborgen. Daarom kunt u altijd met vertrouwen en te goeder trouw onze diensten kiezen.